• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

اطلاعیه مهم درباره سهام عدالت | سرقت اطلاعات سهام عدالتی ها توسط کلاهبرداران

  • شناسه خبر: 9326
  • تاریخ و زمان ارسال: 19 جولای 2022 ساعت 7:01
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
اطلاعیه مهم درباره سهام عدالت | سرقت اطلاعات سهام عدالتی ها توسط کلاهبرداران

 

​سهام عدالت گونه‌ای یارانه است که بنابر نظر دولت نهم (ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد)، از طریق شرکت‌های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار شد.در اواسط دهه ۱۳۸۰ دولت سهام خود را در ۴۹ شرکت بین مردم تقسیم کرد که با این کار بیش از ۴۹ میلیون نفر از جمعیت کشور مشمول دریافت سهام عدالت شدند. دولت، هدف از عرضه سهام عدالت را گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران اعلام کرد. بنابر طرح سهام عدالت، بخشی از سهام شرکت‌های دولتی معین، به قشرهای کم‌درآمدتر فروخته می‌شود.در ادامه آخرین خبر از سهام عدالت را می خوانیم.

سهام عدالت

امید ارباب گفت: با توجه به کلاهبرداری‌های جدید که در خصوص سود سهام عدالت انجام شده، افراد باید به این نکته  توجه داشته باشند که هیچ ارگانی از طریق شماره موبایل‌های شخصی، اقدام به ارسال پیامک نمی‌کند. نکته مهم‌ترین اینکه تمام سامانه‌های دولتی با پسوند .IR  تمام می‌شوند و پسوند‌های دیگر مورد اعتماد و قبول نیستند.

به گفته ارباب در خصوص شکل کلاهبرداری اشخاص باید گفت، این افراد با راه‌اندازی سایت‌های جعلی، اقدام به فیشینگ می‌کنند و اشخاص را به سایت مشابه هدایت و به هر شکلی افراد را مجاب می‌کنند که اطلاعات بانکی خود را ارائه دهند. افراد در صورت مواجه با چنین مواردی حتما با سامانه ۱۵۶۹ تماس حاصل کنند.

او می‌گوید افراد برای پیگیری اخبار سود سهام عدالت لازم است به سایت‌های معرفی شده شرکت سپرده گذاری به نشانی سهام عدالت دات آی‌آر یا درگاه جامع ذینفعان بازار سرمایه مراجعه کنند. در این سایت‌ها همه اطلاعات مورد نیاز وجود دارد. همچنین خود بانک‌ها حتما در زمان واریز سود اعلام می‌کنند که این سود برای سهام عدالت است. افرادی که سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده اند قطعا مشکلی در حساب‌های بانکی‌شان وجود داشته است.

طبق اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در صورت ارائه اطلاعات بانکی، به ویژه شماره شبای معتبر سود جاماندگان از واریز سود سهام عدالت تا پایان تیر واریز می‌شود.

سهام عدالت

مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه اکنون هیچ تصمیمی برای فروش سهام عدالت به روش مستقیم و غیرمستقیم اتخاذ نشده است، گفت: از همان ابتدا ماهیت سهام عدالت نگهداری از این سهام توسط سهامداران بود تا بتوانند به صورت سالانه از محل سود این سهام منتفع شوند.

"پیمان حدادی"به آخرین وضعیت فروش سهام عدالت اشاره کرد و افزود: اکنون هیچ خبری در زمینه آغاز فروش سهام عدالت نیست و تصمیمی از سوی مسوولان در این زمینه اتخاذ نشده است.

وی اظهار داشت: از همان ابتدا ماهیت سهام عدالت نگهداری از این سهام توسط سهامداران بود تا بتوانند به‌صورت سالانه از محل سود این سهام منتفع شوند.

وی  خاطرنشان کرد: اگر قرار بود این سهام برای فروش در اختیار مردم قرار بگیرد، مسوولان ارزش ریالی سهام عدالت که نفری ۵٠٠ هزار تومان تا یک میلیون تومان بود را به صورت نقدی به مردم پرداخت می‌کردند.

مشاور رییس سازمان بورس با بیان اینکه هدف سیاست‌گذار در  سال ٨۵ که تصمیم به ارائه سهام عدالت به مردم گرفت، ارائه سود و منفعت به مردم بود، گفت: سهام عدالت جزو سهام ارزنده بازار است و در طول تاریخ مردم به صورت هر ساله می‌توانند از محل سود آن منتفع شوند؛ بنابراین تحت تاثیر چنین مساله‌ای مردم باید به طور حتم اقدام به نگهداری سهام در اختیار خود کنند.

وی ادامه داد: سهام عدالت به حدی ارزنده است که مردم در سال گذشته به اندازه ارزش اسمی سهم، سود دریافت کردند، بدین صورت که افراد دارای سهام یک میلیون تومانی معادل ارزشی اسمی یک میلیون تومان سهم دریافت کردند.

حدادی تاکید کرد: با توجه به اینکه شرکت‌های سهام عدالت جزو شرکت‌های استراتژیکی محسوب می‌شوند و فعالیت و سودآوری آنها روز به روز بهتر می‌شود و افزایش پیدا می‌کند؛ بنابراین مردم باید اقدام به نگهداری سهام کنند.

مشاور رییس سازمان بورس تاکید کرد: ارزش سهام عدالت از آذرماه ۹۶ و از زمان تخصیص سهام به مردم تاکنون بیش از ۲۵ برابر شده است و اکنون ارزش روز سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۱۴ میلیون تومان است؛ همچنین بازدهی آن به شکلی بوده است که حتی از نظر تورمی هم بازدهی آن با رشد بسیار خوبی همراه شده است.

وی ادامه داد: ماهیت سهام عدالت به این صورت است که مردم نباید به هیچ عنوان اقدام به فروش سهام خود در بازار کنند و با نگهداری این سهام از سایر مزایای آن از جمله توثیق سهام و دریافت تسهیلات بانکی استفاده کنند، با توجه به چنین مساله‌ای باید هر اقدامی را به منظور تشویق مردم در راستای نگهداری سهام خود در بازار انجام داد.

حدادی افزود: با توجه به چنین مساله‌ای اکنون هیچ تصمیمی برای فروش سهام عدالت به روش مستقیم و غیرمستقیم اتخاذ نشده است.

مشاور رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه به جاماندگان سهام عدالت اشاره کرد و گفت: افرادی که اکنون تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند، اما از سهام عدالت بهره‌مند نشده‌اند؛ جزو جاماندگان سهام عدالت محسوب می‌شوند که قرار است در ابتدا سهام عدالت به این افراد تعلق بگیرد.

او  گفت: مابقی افراد برای دریافت سهام عدالت باید مورد بررسی قرار بگیرند که شناسایی این گروه‌ها نیازمند بررسی‌های سازمان خصوصی‌سازی و مجلس است.

ارزش سهام عدالت ثبت نام سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت جاماندگان سهام عدالت جدید سهام عدالت متوفیان سهام عدالت مستقیم سود سهام عدالت وام سهام عدالت

مطالب مرتبط

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

ترولی فست فود

ترولی فست فود؛ قهرمان آشپزخانه های حرفه ای

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟

شیبا اینو (Shiba Inu) چیست؟ معرفی میم کوین محبوب در دنیای ارزهای دیجیتال

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • سجاد در راهنمای جامع خرید دستگاه حضور و غیاب: از نرم‌ افزار تا فناوری‌های پیشرفته
  • کارشناس روابط عمومی در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • رویا در اسامی فرش‌های دستباف ایرانی | معرفی کامل انواع قالی‌های اصیل ایران
  • پویا در مزایا و معایب پراپ تریدینگ | آنچه قبل از ورود باید بدانید
  • کارشناس روابط عمومی در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟
  • بابک در آیا پروژه‌های بلاک چینی از بحران‌های جهانی سود می‌برند؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram